طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + بیسکوئیت ساده + شیرینی کشمشی

فیلــــــم و موزیکــــــ ★

Wink Girl

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + بیسکوئیت ساده + شیرینی کشمشی

تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم www.pichak.net كليك كنيد

نکات مهم در پختن تمامی شیرینی های خانگی

 

عکس اصلی دستور بيسکوئيت ساده 

 

-برای پخت شیرینی موادی از قبیل تخم مرغ و کره را یک تا دو ساعت قبل از شروع به پختن از یخچال خارج کنیدو در هوای معمولی قرار دهید.

-نشاسته ای که برای پخت شیرینی استفاده می کنید باید سفید و بدون ترشی باشد.

-دقت کنید که بیکینگ پودر مورد استفاده خالص باشد و با جوش شیرین مخلوط باشد می توانید از 4/1آنچه در دستور آمده استفاده کنید.

-خامه را قبل از زدن با پودر قند به مدت 5 تا 10 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا سرد شود.

-سفیده را با پودر قند به هم بزنید (اگر هم بماند پف آن نمی خوابد)

-اگر میخواهید سفیده تخم مرغ زود سفت شود می توانید چند قطره آب یا آبلیمو و یا کمی نمک به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا سفت شود.

-برای پخت شیرینی ها اگر به جای شکر از پودر قند استفاده کنید، خمیر شیرینی شما صاف تر خواهد شد.

-شیرینی های خشک را بعد از پخت باید قبل از سرد شدن از سینی فر جدا کنید،در غیر این صورت به سینی می چسبد.

-قبل از پخت هر نوع شیرینی فر باید گرم شود.

-همیشه سینی بایستی روی پنجره وسطی فر قرار گیرد مگر در موارد استثنایی که در دستور پخت آمده است.

-هیچ وقت ژلاتین خیس شده را در شیر در حال جوش نریزید زیرا شیر می برد همیشه باید ژلاتین را در شیر گرم ریخت و هم زد تا ژلاتین حل شود.

-اگر در منزل ترازو ویا پیمانه اندازه گیری ندارید می توانید از انواع قاشق یا فنجان که اندازه آنها به طور تقریبی در زیر نوشتم استفاده کنید:

1قاشق سوپ خوری پر از آرد برابر با 25 گرم است.

1قاشق سوپ خوری آرد که با چاقو سطح آن صاف شده باشد برابر با 10گرم است.

1قاشق سوپ خوری شیر،روغن یا کره آب کرده برابر با 10 گرم است

1 قاشق سوپ خوری پر از شکر برابر با 25 گرم است.

1قاشق مربا خوری بیکینگ پادر سر صاف برابر با 3گرم است.

1فنجان آرد برابر با 125 گرم است.

1فنجان شیر برابر با 5/1 لیتر است.

تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم www.pichak.net كليك كنيد

کیک اسفنجی ساده 

 

مواد لازم

آرد               2 لیوان

شکر            1 لیوان کمتر

شیر             1 لیوان

وانیل           یک دوم  قاشق چای خوری

بکینگ پودر   دو قاشق  سر پر چای خوری

تخم مرغ       4 عدد

روغن مایع    2/3 لیوان

 

 __________________________

طرز تهیه کیک ساده

ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد، سفید رنگ شود تا از ظرف نریزد. زرده ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید رنگ و کش دار شود. اکنون آرام آرام به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
در یک ظرف آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و دو بار آن ها را الک کنید، بعد آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. توجه کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که چرب نموده اید  یا کاغذ روغنی انداخته اید بریزید .فر را  از قبل به مدت 10 ذقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود. مواد را در فر به مدت 40 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.
بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، بعد آن را از قالب درآورید. بعد از  خنک شدن کیک تزئین به دلخواه میباشد.

نکته در این کیک این است که تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند و حتما ده الی پانزده دقیقه فر از قبل داغ باشد.


تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم www.pichak.net كليك كنيد

شیرینی کشمشی

 

شیرینی کشمشی دستور توسط katayun hasani - کوکپد

 

مواد لازم

آرد                      ۱ لیوان
کره                     ۷۵  گرم
تخم مرغ             ۱ عدد
پودر قند              ۲/۳ لیوان
کشمش پلویی   ¼ لیوان
 وانیل                ¼ قاشق چایخوری

 

__________________________

طرز تهیه شیرینی کشمشی

برای تهیه شیرینی کشمشی ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط نرم شود.سپس کره را در یک کاسه بزرگ می ریزیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه و با همزن خوب هم می زنیم.تا مخلوط یک دست بدست بیاوریم. بعد تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم و مجددا با همزن خوب می زنیم تا تخم مرغ با مواد یکدست شود و آرد را کم کم مخلوط می کنیم تا آرد تمام شود.سینی فر را بیرون می آوریم  و فر را روشن می کنیم و روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود. سپس کشمش را اضافه می کنیم(اگر کشمش شما بسته بندی است که نیاز به تمیز کردن ندارد و آماده مصرف است اما اگر از کشمش محلی استفاده می کنید آن ها را پاک می کنیم  و حداقل ۳۰ دقیقه در آب می خیسانیم تا نرم و تمیز شود و بعد آبکش می کنیم و مصرف می کنیم) و مجددا مواد را مخلوط می کنیم . کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و با قیف اگر نبود به کمک دو قاشق چای خوری مواد شیرینی را به اندازه یک گردو با فاصله روی کاغذ روغنی می ریزیم .  حتما فاصله دهید (چون مواد پس از پخت پهن می شود و نیاز به جا دارد). سینی را در فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار می دهیم . لبه های شیرینی ها را نگاه می کنیم اگر طلایی شده بودند شیرینی ها آماده شده اند و سینی را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا شیرینی کشمشی ها کمی خنک شوند و بعد از روی کاغذ روغنی آرام جدا می کنیم .

نکته در این شیرینی این است که تخم مرغ و کره باید به دمای محیط رسیده باشند و حتما ده الی پانزده دقیقه فر از قبل داغ باشد. بعد از پخت ، حتما سرد شود بعد جدا شود تا خورد نشود.

تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم www.pichak.net كليك كنيد

بیسکوئیت ساده 


 

مواد لازم

آرد                   2 لیوان

کره                 200گرم نرم شده در دمای محیط

شکر                نصف لیوان

نمک               ¼ قاشق چایخوری

وانیل              ¼ قاشق چایخوری


__________________________

طرز تهیه بیسکوئیت ساده

ابتدا کره و شکر را با هم زن زده تا کرم رنگ شود وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد را به همراه نمک در کاسه ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته روی آن نایلون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.روی سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.فر را از قبل با دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کرده و بیسکویت ها را 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن قرار دهید. پس از پخته شدن از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند.

نکته این است که  کره باید به دمای محیط رسیده باشد و حتما ده الی پانزده دقیقه فر از قبل داغ باشد. بعد از پخت ، حتما سرد شود بعد جدا شود تا خورد نشود. زمان بندی های یخچال رعایت شود.

 

تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم www.pichak.net كليك كنيد

 ________________________

 

 

 

نظر یادتون نره!


نظرات شما عزیزان:

مسعود
ساعت16:05---12 بهمن 1399
عالی بود من که آشپزی بلد نیستم تونستم
پاسخ:موفق باشید


nazanin
ساعت22:51---11 بهمن 1399
تبادل لینک
پاسخ:ok


حسین
ساعت22:49---11 بهمن 1399

پاسخ::D


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: ، Download ، عکــــــس ایرانــــی و خارجــــی ، برنامه آپدیت ، فیلــــــم ایرانــــی و خارجــــی ، موزیکــــــ بــــا کــــلام و بــــی کــــلام ، ،


برچسبها:
نوشته شده در شنبه 11 بهمن 1399برچسب:تهیه کیک اسفنجی ساده,بیسکوئیت ساده,شیرینی کشمشی,کیک,ساده,Cake,biscuit,cookie ,ساعت 19:52 توسط سارا بهرامی|



قالب ساز آنلاین